Magazin online de ceai si cafea, ciocolata calda, cadouri, dulciuri, accesorii si abonamente de ceai. Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi de peste 120 lei si in tara pentru minim 170 lei. Contact rapid: 072 555 MAYA

0 produse, 0,00 lei Cosul meu

Cosul tau de cumparaturi este gol.

India Malabar, Nr.15

Regiunea Malabar e situata in cel mai sudic punct al Indiei, unde musonul bate nestingherit. Iar cafeaua cultivata aici este unica prin metoda de procesare, cunoscuta drept „metoda musonica”. Boabele uscate sunt curatate de coaja si puse in saci de iuta, care sunt apoi expusi intemperiilor musonului pentru o perioada de 8 pana la 10 saptamani, la o altitudine cuprinsa intre 900 si 1,500m. Abia apoi sunt gata de prajit! Desi nu foarte aspectuoase in urma procesului- usor umflate si decolorate – boabele de cafea devin mult mai usor de digerat.

Cafeaua este exceptionala: aciditate scazuta si o aroma plina, cu note fructate, tente delicate de plante si o consistenta remarcabila.

Comanda

  • 100g
    *
    15,00 lei
  • 250g
    *
    35,00 lei
  • 500g
    *
    67,00 lei

Compozitie si preparare

Ingrediente: Cafea de origine, 100% Arabica
Tarie (concentratie): 3 Gradul 3
Dozaj cafea: o lingurita de cafea macinata (6 - 8 g) pentru o ceasca de cafea (110 - 140 ml)
Timp preparare: intre 4-6 minute
Temperatura preparare: intre 90 C si 96 C
Recomandari servire: Cafeaua se serveste in maxim 30 minute de la preparare. Laptele ofera o nota mai delicata aromei cafelei si, in prezenta laptelui, cofeina este absorbita mai incet.
Detalii ambalare: Cafea proaspat rasnita, doar dupa preluarea comenzii. Punga triplu strat (hartie, aluminiu, polietilena), zipper (fermoar), sigilare termica.
In stoc

Opinia cumparatorilor ( review-uri)

Scrieți-vă părerea

India Malabar, Nr.15

n

>

Scrieți-vă părerea

Produse asemanatoare