Uncategorized

Ca urmare speciale de plasare a insulei,

Producția de ceai mai jos vom explica standard

Producția de ceai mai jos vom explica standard

De fabricație de înaltă calitate ceai negru, din care sunt derivate toate diferite alte tipuri de producție de ceai. Acest așa-zis ortodoxe metodă constă în următoarele etape: recoltare, ofilirea, de rulare, de oxidare, uscarea, aranjarea precum și de ambalare recolta când e vorba de ortodocși abordare, ceai de frunze colectate în dimineața.

Producția de ceai mai jos vom explica standard

Toate biletele sunt acumulate de mână la noi importate ceaiuri sunt selectate doar cele 2 frunze de conducere și, de asemenea, bud ceaiuri, care sunt de arbore de ceai de cele mai eficiente de calitate superioară. Doar metoda manuală de recoltare cu siguranță va fi asigurată cea mai bună de recoltare, care cu siguranță ar fi filtru de colectare a fost velicePlantáž Sri Lanka redus. În mai multe țări joacă un rol important recoltare, atunci când vine vorba de Sri Lanka, care este cel mai important națiunilor pentru afaceri MIX-TEE en-gros de profesie soluții, s. r. o., nu este așa.

Precum și de condițiile meteorologice se asigură că o parte din insulă a fost întotdeauna condiții ideale pentru colectarea de cele mai bune ceai. Acesta este motivul pentru care în Sri Lanka care nu sunt necesare pentru a identifica ordinea de colectare, datorită faptului că Sri Lanka este capabil de a genera de înaltă calitate ceai pe tot parcursul anului. Mare cea mai mare parte din colecție sunt femei, având în vedere că acestea au capacitatea de a muta pe haciendas de rapid, precum și mai multă pricepere decât băieții.

Cel mai priceput culegătorii aduna

Aproximativ 20 de kg de ceai pe zi ofilirea după sosirea de la ceai la fabricile de prelucrare ceai aduce ofilirea. În această procedură, frunze zavadají și se vaporizează la ei cu privire 50 % apă, ceea ce face ca frunzele căzute se înmoaie și să devină mai vulnerabili.

Cel mai priceput culegătorii aduna

De asemenea, aici încep să se întâmple modificări chimice dezintegrarea de clorofilă și proteine sănătoase ce este, de asemenea, vital, care începe să se lovească de oxidare de taninuri, care rezultă în dezvoltarea de calitatea de ceai aroma defilare dacă este planta de ceai destul de zavadnutý, transferuri la componenta următoare, precum și este în derulare. La această etapă de rafinare la celulele din frunze căzute rupere, de rupere, în sucul celular este lansat, el apasă pe întreaga suprafață a foii, care rezultă în mult mai ușor de oxidare din celula suc.

Dacă este necesar, procesul de defilare poate chiar duplicat oxidare o altă parte integrantă din procesul de fabricație de ceai este oxidarea acesteia. Planta de ceai este stratificat în special oxidarea domenii cu privire la o inaltime de 5 centimetri. Acest lucru este pur și simplu o reacție biochimică, în cazul în care enzimele lansat din celulele de declanșare de oxidare a polifenolilor de oxigen. Această reacție este asociat cu browning-ul din split apple.

Oxidarea este o componentă cheie în producția de ceai și, de asemenea, depinde nu doar de preferințele, dar, de asemenea, aroma precum umbra de băutură timpul de oxidare în plus, aceasta afectează, ce fel de ceai cu siguranță va fi alb, verde, ceai negru În concluzie, observăm că, în unele reviste această procedură este numită fermentație uscarea dacă avem de fapt de ceai corect oxidat, rezultate din uscarea. Este necesar ca această procedură s-a întâmplat cât mai repede posibil după sfârșitul oxidare scopul acestui proces este de a obține conținutul de apă sub 3 % mai mare conținut de apă în ceai-ar fi declanșat de ceai a început la mucegai și a mucegaiului.

Lasă un răspuns