Magazin online de ceai si cafea, ciocolata calda, cadouri, dulciuri, accesorii si abonamente de ceai. Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi de peste 120 lei si in tara pentru minim 170 lei. Contact rapid: 072 555 MAYA

0 produse, 0,00 lei Cosul meu

Cosul tau de cumparaturi este gol.

Santo Domingo Orgánico, Nr.17

Republica Dominicana a fost una din primele colonii ce au primit lastari de arbori de cafea din Martinique, la inceputul secolului al XVIII-lea. In afara de turism, exportul de cafea joaca un rol important in economia tarii. Traditia a continuat, astfel ca astazi cafeaua este cultivata de numeroase ferme mici presate pe teritoriul insulei. Putini oameni stiu despre calitatea cafelei de aici! Specialitatea pe care ti-o propunem vine din regiunea numita Barahona, considerata extrem de propice cultivarii cafelei. Boabele crude sunt spalate si apoi uscate la soare, iar procesarea care urmeaza face ca ele sa dezvolte o dulceata intensa, specifica.

Un asortiment exotic care, iti vindem un pont, este adesea combinat cu Jamaica Blue Mountain pentru o combinatie perfecta a celor trei factori: aciditate, tarie si aroma.

Comanda

 • 100g
  *
  16,00 lei
 • 250g
  *
  36,00 lei
 • 500g
  *
  68,00 lei

Compozitie si preparare

Ingrediente: Cafea de origine, 100% BIO
Tarie (concentratie): 2 Gradul 2
Dozaj cafea: o lingurita de cafea macinata (6 - 8 g) pentru o ceasca de cafea (110 - 140 ml)
Timp preparare: intre 4-6 minute
Temperatura preparare: intre 90 C si 96 C
Recomandari servire: Cafeaua se serveste in maxim 30 minute de la preparare. Laptele ofera o nota mai delicata aromei cafelei si, in prezenta laptelui, cofeina este absorbita mai incet.
In stoc

Opinia cumparatorilor ( review-uri)

Scrieți-vă părerea

Santo Domingo Orgánico, Nr.17

a

>

Scrieți-vă părerea