Magazin online de ceai si cafea, ciocolata calda, cadouri, dulciuri, accesorii si abonamente de ceai. Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi de peste 120 lei si in tara pentru minim 170 lei. Contact rapid: 072 555 MAYA

0 produse, 0,00 lei Cosul meu

Cosul tau de cumparaturi este gol.

Panama Vulcan Baru, Nr.18

Panama este o ţară care nu doar că are un canal faimos în întreaga lume, dar are de asemenea şi o industrie a cafelei, care produce cafea de calitate excepţională, de multă vreme încoace. În ţinuturile muntoase ale statului Panama, în provincia vestică Chiriqui, se află frumosul oraş Boquete, cu o populaţie de numai circa 14.000 locuitori. Regiunea este numită Valea Florilor şi a Primăverii Veşnice. Graţie caracterului complex şi aromat, această cafea aparţine topului cafelelor preferate de gourmets. Aroma de bază mediu-uşoară este armonizată de aciditatea controlată a gustului. Datorită prăjirii medii, se dezvoltă arome uşor florale, de cicolată, care asigură un gust proeminent care persistă. Trebuie neapărat să încerci această cafea fără lapte sau zahăr. Lasă-te surprins şi uimit de această mică plantatie de cafea.

Comanda

 • 100g
  *
  15,00 lei
 • 250g
  *
  35,00 lei
 • 500g
  *
  67,00 lei

Compozitie si preparare

Nivel teina: 2 Teina moderata
Dozaj cafea: o lingurita de cafea macinata (6 - 8 g) pentru 25ml apa
Recomandari servire: Cafeaua se serveste in maxim 30 minute de la preparare. Laptele ofera o nota mai delicata aromei cafelei si, in prezenta laptelui, cofeina este absorbita mai incet.
Detalii ambalare: Cafea proaspat rasnita, doar dupa preluarea comenzii. Punga triplu strat (hartie, aluminiu, polietilena), zipper (fermoar), sigilare termica.
In stoc

Opinia cumparatorilor ( review-uri)

Scrieți-vă părerea

Panama Vulcan Baru, Nr.18

a

>

Scrieți-vă părerea