Magazin online de ceai si cafea, ciocolata calda, cadouri, dulciuri, accesorii si abonamente de ceai. Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi de peste 120 lei si in tara pentru minim 170 lei. Contact rapid: 072 555 MAYA

0 produse, 0,00 lei Cosul meu

Cosul tau de cumparaturi este gol.

Lapacho, Nr.57

Un ceai fara teina si cu o doza scazuta de acid tanic, compus din scoarta interioara a copacului Lapacho, cunoscut si drept “copacul mov” sau “copacul vietii”. Spre deosebire de scoarta exterioara, cea interioara are un gust mult mai dulce si o consistenta omogena. Ceaiul de Lapacho prezinta numeroase beneficii pentru sanatate, fiind bogat in vitamine si minerale esentiale, si totodata un antibiotic natural. Este folosit impotriva infectiilor, bronsitelor, astmei, durerilor de stomac si stimuleaza sistemul imunitar.  Aroma sa moale aminteste de vanilie si caramel. Pentru preparare se adauga 5 lingurite intr-un vas cu 1 litru de apa, se fierbe pentru 5 minute si apoi se lasa la infuzat 20 de minute. Ceaiul trebuie strecurat foarte bine, deoarece chiar si bucati mici de coaja pot face infuzia amara.

Comanda

  • Mostra 20g
    3,50 lei
  • 50g
    7,00 lei
  • 100g
    13,30 lei
  • 200g
    25,30 lei
  • 500g
    58,80 lei

Compozitie si preparare

Ingrediente: ceai lapacho
Nivel teina: 0 Fara teina
Dozaj Ceai: 5 lingurite / 1000 ml
Timp de infuzie: 25 de minute
Temperatura de infuzie: 100°C
In stoc

Opinia cumparatorilor (1 review-uri)

  • Ayako F | 02-08-2014 | Rating: 4 puncte
    0 din 0 au considerat acest review util   
    pentru iubitori de ceai simplu

    Buna ziua! pentru cei care doresc sa aiba o bautura simpla si rece in frigider tot timpul va recomand acest ceai Lapacho nr.57! Gustul este foarte discret de LEMN. Nu te plictisesti de acest gust.
    Eu pregatesc de obicei 1.5L totodata.
    mod de preparare - stilul mAyako
    oala de 1.5L
    Apa de la robinet 1.5 L
    filtru ceai japonia x 2buc de la maya (foarte important sa folosesti acest filtru. material foarte rezistent si nu se deterioreaza in timpul prepararii)
    lingulita - masura ceai de la maya
    Ceai Lapacho - 8 lingurite de ceai

    Se pune apa in oala si 2 filtre umplute cu lapacho
    Se pune pe aragaz foc mare la inceput. Dupa ce se fierbe bine foc mic pentru 1 minut. cca 10 minute in total pe foc. Se pune capac sau farfurie pe oala si asteapta sa raceasca. Apoi la frigider. Mie imi place sa beau acest ceai in rece. mAyako

Scrieți-vă părerea

Lapacho, Nr.57

a

>

Scrieți-vă părerea