Magazin online de ceai si cafea, ciocolata calda, cadouri, dulciuri, accesorii si abonamente de ceai. Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi de peste 120 lei si in tara pentru minim 170 lei. Contact rapid: 072 555 MAYA

0 produse, 0,00 lei Cosul meu

Cosul tau de cumparaturi este gol.

Matcha Bio Platinum

Matcha platinum ceremonial grade, unul din cele mai bune pe care le puteti cumpara. Cultivat in partea de sud a insulei Kyushu, acest excelent si exclusivist matcha bio iti ofera o experienta incomparabila. Gustul intens, proaspat si usor dulce il face sa fie foarte apreciat de maestrii ceaiului din Japonia. 

Comanda

  • Matcha Bio Platinum
    199,00 lei

Compozitie si preparare

Ingrediente: ceai verde tencha din Japonia, bio
Nivel teina: 2 Teina moderata
Dozaj Ceai: 1 gram / 100 ml
Timp de infuzie: 1 min
Temperatura de infuzie: 70°C
Recomandari servire: Pune 1/2 lingurita de pudra intr-un bol matcha cu 100 ml de apa la 80C, apoi amesteca bine cu pamatuful de matcha pentru 30 de secunde pana face spuma.
In stoc

Opinia cumparatorilor (1 review-uri)

  • Andrei A | 30-05-2018 | Rating: 5 puncte
    1 din 1 au considerat acest review util   
    un produs de calitate

    Daca judecam calitatea pulberei matcha dupa culoarea sa, va spun ca aceasta are verdele cel mai intens dintre toate celelalte pulbere de matcha incercate! Gustul este unul soft, proaspat, ierbos, care vine sa intareasca aprecierea initiala doar dupa contactul vizual, si anume ca avem de-a face cu un produs de calitate! Efectul imediat este acelasi ca in majoritatea ceaiurilor matcha, iti potenteaza metabolismul oferindu-ti un "burst", "o explozie" de energie contrabalansat in acelasi timp de o senzatie de calm si pace ceea ce-l difenrentiaza fundamental de cel al cafelei (de fapt, cam eceasta este diferenta intre efectul teinei si cel al cafeinei in organism). De aceeea acest sortiment de ceai (unde practic consumi intreaga frunza de ceai) este foarte apreciat in culturile extremului orient (mai cu seama cea japoneza) unde insoteste meditatia, avand un ritual bine definit.

Scrieți-vă părerea

Matcha Bio Platinum

a

>

Scrieți-vă părerea