Magazin online de ceai si cafea, ciocolata calda, cadouri, dulciuri, accesorii si abonamente de ceai. Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi de peste 120 lei si in tara pentru minim 170 lei. Contact rapid: 072 555 MAYA

0 produse, 0,00 lei Cosul meu

Cosul tau de cumparaturi este gol.

Despre noi

Suntem visatori cu picioarele pe pamant. Pasionati de calatorii si de a descoperi mereu locuri noi si oameni frumosi, iti aducem, prin magazinul nostru online, o varietate unica de ceaiuri si cafele, alese cu grija din toate colturile lumii.

Ne-am asociat din dorinta comuna de a oferi oamenilor un loc de incredere, unde pot gasi produse de calitate si o gama larga de arome – de la gusturi traditionale, la surprize exotice. 

Pentru noi, ritualul simplu de a savura o cana de cafea buna sau un ceai aromat are ceva din magia unei calatorii – asa am descoperit multe dintre aromele pe care le aducem astazi clientilor nostri. Dar este o calatorie si pentru ca produsele noastre vin din toate regiunile globului: de la boabele de cafea ingrijite pe pamant sud-american, la frunzele de ceai cu savoare de soare asiatic si la ciocolata calda de traditie englezeasca. 

Maya Tea & Coffee este insa si o afacere de familie. Anul trecut am inceput o calatorie personala: aceea de a fi parinte. 

Maia este inspiratia mea in fiecare zi. Vreau sa-i impartasesc din povestile frumoase, uneori triste, alteori vesele, pe care le-am intalnit in calatoriile mele, si sa o inspir, ca intr-o zi, sa descopere si ea lumea. Sper ca fiica mea sa se bucure, alaturi de noi, multi ani de acum inainte, de atmosfera prietenoasa a magazinului nostru si sa gustam impreuna din aromele lumii. 

Am adunat peste 120 de varietati de bauturi calde pentru voi, fiecare cu povestea sa – si suntem in continuare in cautarea de noi miresme si istorii. Si pentru ca experienta ceaiului si a cafelei sa fie cat mai simpla si placuta, iti oferim si o gama completa de accesorii pentru depozitare, preparare si servire. Varianta unui abonament sau posibilitatea crearii propriului mix de ceai – servicii in premiera pe piata din Romania pentru cei care isi iau in serios pasiunea, alaturi de cadourile personalizate, speram ca te vor convinge sa ne vizitezi si sa revii pentru ca aici gasesti tot ce iti trebuie pentru a visa cu ochii deschisi sau pentru a reveni cu picioarele pe pamant, in orice moment al zilei.

 

Maya TeaM