Sănătate

Cum poți avea grijă de inima ta?

Există o veche zicală, ” la fel de gravă ca un atac de cord.”Pentru mulți dintre noi, singura experiență pe care o avem cu atac de cord sau infarct miocardic (așa cum se mai numește), este a treia mână. Avem un membru al familiei, prieten, sau co-lucrător care a avut un atac de cord. Pentru majoritatea dintre noi, singura dată când vedem unul este la televizor sau în filme. Dar pentru mai mult de 3 milioane de americani în fiecare an, ei vor experimenta o urgență medicală foarte reală de la un atac de cord.

În timpul unui episod recent al programului de radio de capital Cardiologie pentru a discuta defalcarea Benton, HeartTalk, atac de cord. Spitalul samaritean de cardiologie în calitate de ministru șef, un cont unic, de primă mână, al experienței unui pacient-de la sosirea la camera de urgență pentru a urmări verificarea pentru a vă întâlni cu cardiologul.

Atacuri de cord

După cum sa demonstrat mai sus video TED Talk, fiecare atac de cord este la fel de unic ca victimele sale. „Primul sentiment poate fi destul de ușor ca o durere de spate, durere în piept, poate simți că nu-ți poți ține respirația”, a început Dr. Aplecat. „Care se poate construi într-un model ascuțit pentru greață sau dureri cardiace foarte severe, dureri în piept, unii pacienți se plâng de un elefant așezat pe piept. Unele femei pot simți dureri de umăr care radiază în interiorul stâng al mâinii. Te-ai putea prăbuși. Transpirație severă. Când aveți aceste simptome, știți că vă aflați în mijlocul unor potențial inacceptabile.”

Debutul brusc al unui atac de cord este ceea ce face ca cineva să păstreze o experiență înfricoșătoare. Institutul American al inimii raportează că la fiecare 40 de secunde, cineva din Statele Unite are un atac de cord. Soția ta se plânge că simte durere în umărul stâng când poți conduce cina. Tatăl tău poate intra. Sau, s-ar putea să nu simțiți nimic și să vă prăbușiți brusc. În acel moment ar trebui să formați 9-11 sau să aveți pe cineva preluat Spitalul. „Dacă este posibil, patru copii iau aspirină”.

Sosirea la ER

Când ajungeți în camera de urgență, pacientul va trece imediat în atenția unui medic sau a unei echipe de răspuns cardiac. Medicii vor confirma rapid un atac de cord, vor ameliora simptomele și vor vindeca problema. Pentru un membru al familiei sau un prieten care vine de-a lungul, aveți în continuare un rol important în obținerea serviciului medical de urgență de care are nevoie pacientul. „Dacă sunteți soțul [membru al familiei sau prieten], puteți adăuga informații despre istoricul medical.

„Puteți ajuta medicul sau asistenta în ER fost mai bine să înțeleagă ce se întâmplă cu pacientul, situația sau simptomele lor au fost înainte de a ajunge la spital. Informațiile sunt importante din punct de vedere biologic! Ascultarea foarte atentă a ceea ce se va întâmpla este, de asemenea, importantă. Trebuie să fii cel care împărtășește totul cu pacientul atunci când este capabil să înțeleagă ce sa întâmplat. Și lucrurile se vor întâmpla repede!”

Un motiv pentru care echipa medicală de urgență se mișcă atât de repede este pentru că timpul este mușchi. După cum a ” vă spun, este o echipă de cinci persoane care arată ca o activitate nebună, dar este controlat haosul.

Totul se face pentru un motiv.”Echipa se mișcă rapid pentru a restabili fluxul de sânge către inimă. După un atac de cord, cu cât zonele mai lungi ale inimii tale merg fără flux de sânge, cu atât mai multe daune se vor face în mușchiul inimii. „Înțelegeți că această echipă ar trebui să te tratat în mai puțin de cincisprezece minute, că scopul lor. Se concentreze pe ceea ce ai realizat, se tine fix, și care se ocupă cu toate a ‘fineturi’ mai târziu, ca factor de risc modificarea și Prevenire.

După tratament

„Membrii familiei trebuie să înțeleagă prin ce trece această persoană, deoarece unii oameni nu au fost niciodată bolnavi în viața lor http://www.mayatea.ro/cardiline-mijloace-pentru-intarirea-inimii-si-a-sistemului-cardiovascular/, nu au fost niciodată la medic sau la spital pentru tratament și, dintr-o dată, acesta este un mare schimbător de jocuri. Ai trecut de la a lua orice medicament pentru a lua cinci prescripții diferite. Înainte de a mânca tot ce ai vrut și acum ești limitat.

Fumai țigări, nu făceai exerciții. Dacă nu ați luat pentru a avea grijă de tine în orice moment de lucru, vă învățăm este de a pune lucrurile în prioritate.” Reabilitarea cardiacă este unul dintre numeroșii pași necesari pentru a refuza să se stabilească cu viața după un atac de cord. Pentru a începe vizita la spital după ce vă veți întâlni cu cardiologul dvs., „există ceva pe care îl recomandăm cu toții pacienților cu atac de cord, care se numește o reabilitare cardiacă.

Pacienții cu inimă acceptă că vor avea acum o relație de lucru cu cardiologul lor, pe măsură ce încep vizitele regulate la birou. „Este de aproximativ două – trei ori pe săptămână timp de aproximativ șase săptămâni. Veți practica și veți învăța despre dieta și managementul stresului. Acestea sunt lucrurile pe care noi, profesia medicală, le oferim.”În câțiva ani, pacienții vor lucra în cele din urmă pentru a face o programare de urmărire anuală.

Lasă un răspuns