Frumuseţe

Cum să obțineți o piele fără imperfecțiuni

Cum să obțineți o piele fără imperfecțiuni

O piele fără imperfecțiuni, fără imperfecțiuni … pentru o mulțime de acesta este un miraj! Există multe mici probleme care afecteaza fata si, de asemenea, uneori, depinde de varsta: aceasta este valabil de cosuri la adolescent, locurile întunecate din timpul sarcinii și, de asemenea, ridurile după vârsta de 35 de ani. Pur și simplu pune, fiecare piele are defectele sale, Vom încerca să facă ordine și să cunoască mai multe probleme de piele, pentru a le evita și să se ocupe cu, pornind de la acnes, puncte negre, și, de asemenea, acnee.

Exact cum pentru a obține o piele fără imperfecțiuni

Exact cum pentru a obține o piele fără imperfecțiuni.Acnes precum și imperfecțiunile sunt de obicei conectate la un fel de piele pe care o avem, în plus față de faptul că a adus pe de aspectele externe sau emoțională. Am controlați cât de piele și după aceea profit de câteva sfaturi pentru a detergerla la partea de jos și de a face mult mai mici și strălucitoare. Bear în minte că fiecare defect are opțiuni!

Este un bun încep să cunosc genul tau, asa ca alege cele mai potrivite produse pentru îngrijirea pielii tale imperfectiuni. Poți arată-ți fața cu un expert, farmacistul, un dermatolog sau un consultant de frumusete, pentru a face să vă facă analize de piele, dar, de asemenea, puteți găsi pe internet dispozitive de auto-analiză.

Tenul gras este definit prin excesivă producție de sebum, care creează un vizibil aspect lucios, în special în zona T a feței (templu, nas, bărbie), cu pori dilatati, puncte negre, cosuri si, în cazuri extreme, chisturi, precum și acnee.

Pot fi cauzate de factori care modifică hormon de echilibru, cum ar fi vârsta și, de asemenea, anxietate, dar, în special, este o problema care ajunge la adolescență, o perioadă în care atât copii cât și pentru fete, pentru a stimula sex agenți hormonali, chiar și cei androgeni. Ca urmare a acestei creșteri, glandele sebacee produc mai mult sebum. Tenul gras poate avea loc la diferite etape ale vieții, cum ar fi sarcina și, de asemenea, menopauza, și, de asemenea, în primul ciclu la femei.

Se declanseaza, de asemenea, de fum, de contaminare, precum și de condițiile climatice, de la compuși periculoși provoca un impuls în cantitatea de glandele sudoripare.

Aceasta este, probabil, un fel de piele cele mai uzuale. Acesta conține atât tenul gras ambele complet uscat în diverse locații de fata: bine-cunoscut în zona T (frunte, nas, bărbie) va fi cu siguranță mult mai strălucitoare, în timp ce altele va fi complet uscat.

Acest pielea trebuie să fie tratate cu produse de curățare și, de asemenea, loțiuni și un pic agresiv, care trebuie să fie curățate cuprinzătoare, dar în același timp eliminarea strălucească precum și hidrata fără senzație de gras.

Are cantități insuficiente de sebum. Este mult mai frecvente in randul doamnelor și este mult mai mult de obicei dupa menopauza. Fragil, fragil, inelastică, necesită a fi profund hidratata si nu a atacat.

Cauzele pielii uscate

Cauzele pielii uscateCauzele principale sunt atribuite exterioare probleme și de vârstă: vântul, rece sau complet uscat cald, poluarea aerului, utilizarea de apă este la fel de bine calcaroase, sau de ședere într-un cadru care este prea încălzit, utilizarea de săpunuri precum și detergenți în exterior grad. În plus, hormonii care reduce timpul și după menopauză poate fragilizzare și uscați pielea prin reducerea de toate-naturale producția de sebum.

Vizualizarea pielea strâns s-ar putea observa zonele unde apar mici deschideri, în general, la templu, nas și bărbie, dar, de asemenea, pe părțile laterale ale nasului și pe obraji. Sunt mai mari porii.

Porii nu sunt nimic mai mult decât foliculii de par, glandele sudoripare prezente de-a lungul pielii, care permite evacuarea transpirației precum și sebum produs pentru a oferi o alegere de gradul de hidratare a pielii și de a restricționa uscarea acesteia.

Cum de a avea un ton chiar pielii feței

Cum de a avea un ton chiar pielii fețeiCei care au acnee sau pielea predispusa la impure poate încercare de a acoperi petele de pe fața de a pune pe machiaj, dar trebuie să aibă grijă în alegerea produselor și, de asemenea, pentru a face make-up. Aici e sfatul nostru pentru un make-up de mascare, cu toate acestea, o mare pentru a vedea, că nu asfixia pielii, precum și de grăsime și, de asemenea, netezeste aspectul feței și, de asemenea, tenul.

Pentru a face un truc matifiant precum și de durată, precum și potrivit pentru pielea impură, dar nu excesiv de mascare, vă sugerăm să adere la aceste măsuri, să fie efectuate cu produsele alese pentru pielea noastra:

Ordonat pielii și, de asemenea, hrăniți-l cu o crema hidratanta. Utilizarea stick de acoperire pentru a ascunde mai întunecate componente sau acoperi acnes. Pic atent cu celulele pentru a amesteca element și pentru a acoperi impuritate.

Se aplică structura, care trebuie să fie netransparent, pur și simplu culoarea corespunzătoare pentru tonul pielii tale (mult mai bine, mai ușor, cu toate acestea niciodată mai inchisa decat). Roll-l cu vârful degetelor și asigurați-vă că pentru a avea mâinile lună: bureți au o multime de bacterii. Cantitatea de fundație trebuie să nu fie excesiv pentru a da un toate-naturale, impactul pe fata.

Aplica fard sau o pudra usor. De asemenea, acestea trebuie să fie cu rezultatul de mat pentru a stimula toate-naturale umbră fără evidențierea pete.

După o zi cu fata machiaj ar trebui să nu lipsească de la o curățare corectă. În special în cazul în care pielea este gras și impur. Murdăria, microorganisme, precum și celulele moarte ale pielii pot bloca porii și, de asemenea, nevoia de noi pielea de impurități.

Interes. Se împerecheze machiaj s-ar putea agrava pete și, de asemenea, irita pielea gras. De-a lungul nopții pielea recrește precum și respiră, și apoi porii trebuie să fie bine-liber și ordonat.

Lasă un răspuns