Sănătate

Tensiunea arterială și simptomele bolii cardiace precoce!

Hipertensiunea arterială și bolile cardiace cauzate de aceasta sunt adesea fatale pentru vârstnici. Mai ales sezonul de iarnă trece foarte mult pe inima persoanelor în vârstă. De fapt, persoanele în vârstă cu îmbătrânire nu sunt capabile să părăsească sau să facă efort fizic. În acest fel, vasele lor de sânge încep să se micșoreze și tensiunea arterială începe să crească la un nivel mai înalt. De aceea, persoanele în vârstă au o tensiune arterială mai mare decât tinerii.

De cele mai multe ori auzim despre vârstnici că aveau absolută dreptate. Nu știam ce sa întâmplat dintr-o dată, a avut un atac de cord pe timp de noapte și sa încheiat. Atunci îl considerăm destin. Dar acest lucru nu este în întregime adevărat. Majoritatea acestor decese nu sunt cauzate de un atac de cord, ci sunt cauzate de expunerea prelungită la o problemă cardiacă. Pentru că părțile corpului uman nu se opresc să lucreze într-un fel, ei te avertizează mai întâi într-un mod diferit.

Când tensiunea arterială devine periculoasă ?

Dar de multe ori nici măcar nu înțelegem cum să le tratăm în timp ce le ignorăm. Mai ales odată cu vârsta în creștere, vârstnicii tind să fie neglijenți în privința sănătății lor. De aceea, în absența unui tratament adecvat crește tensiunea arterială dă naștere la boli cardiovasculare, care de multe ori se dovedește a fi ucigașă.

Uneori face ca alte organe afectează, de asemenea, pasiv. Tensiunea arterială neregulată a devenit astăzi o problemă obișnuită. Clasa mai tânără se confruntă, de asemenea, cu problema tensiunii arteriale neregulate astăzi. Dar este obișnuit să aveți tensiune arterială neregulată la vârstnici. Tensiunea arterială este numită și ucigașul tăcut, deoarece atacă în secret corpul nostru și se dovedește a fi ucigaș.

Ce este tensiunea arterială ? Sângele curat pompat de inima noastră duce vasele de sânge în alte părți ale corpului. Apoi, alte vase de sânge aduc sânge contaminat înapoi în inimă. Tensiunea arterială se spune că este pompată de inimă. Se numește tensiune arterială ridicată sau scăzută atunci când este ridicată sau ridicată a tensiunii arteriale.

Când tensiunea arterială este ridicată, începe să preseze inima. Tensiunea arterială ridicată duce la întărirea și micșorarea arterelor sanguine, ducând la atacuri de cord, accidente cerebrale și alte boli de inimă. De asemenea, poate fi fatală dacă nu este detectată în timp sau nu este tratată. În acest articol vom afla despre tensiunea arterială și bolile cardiace cauzate de aceasta și cum pre-examinarea și tratamentul în timp util pot salva viața pacientului.

De ce este ucigaș pentru persoanele în vârstă?

Hipertensiunea arterială și bolile cardiace cauzate de aceasta sunt adesea fatale pentru vârstnici. Mai ales sezonul de iarnă trece foarte mult pe inima persoanelor în vârstă. De fapt, persoanele în vârstă cu îmbătrânire nu sunt capabile să părăsească sau să facă efort fizic. În acest fel, vasele lor de sânge încep să se micșoreze și tensiunea arterială începe să crească la un nivel mai înalt. De aceea, persoanele în vârstă au www.Cardiline.ro o tensiune arterială mai mare decât tinerii.

Multe dintre simptomele care apar din cauza tensiunii arteriale crescute, cum ar fi oboseala, flatulența etc., sunt ignorate de vârstnici. Acest lucru crește tensiunea arterială și începe să pună presiune inutilă asupra inimii lor. Este posibil ca acestea să aibă un atac de cord. Cu toate acestea, datorită îngustării arterelor, alte organe ale corpului nu pot obține suficient sânge, ceea ce îi determină adesea să nu mai funcționeze. Impactul tensiunii arteriale asupra urechilor, gâtului și ochilor vârstnicilor este cel mai sensibil.

Tensiunea arterială ridicată poate determina, de asemenea, oprirea funcționării rinichilor și afectarea formării sângelui în organism. Vârstnicii trebuie să verifice periodic tensiunea arterială cu simptome grave de hipertensiune arterială și probleme cardiace, astfel încât bolile grave să poată fi diagnosticate precoce. Riscul pierderii bruște de viață nu se datorează numai detectării în timp util a bolii, ci și riscului afectării altor organe din cauza tensiunii arteriale.

Tensiunea arterială și simptomele bolilor cardiace și salvarea

Tensiunea arterială ridicată și inima neregulată se agață împreună se dovedesc a fi criminale. Aproximativ 90% dintre oameni nu cunosc hipotensiunea sau bolile cauzate de aceasta până când tensiunea arterială începe să deterioreze organele corpului. Această hipertensiune arterială se numește ucigașul tăcut.

Este important să știți despre simptomele hipertensiunii arteriale și a bolilor de inimă. Astfel încât să puteți avea grijă de tine și de sănătatea altora. Aceste boli te pot salva pe tine sau pe oricine altcineva. Introducerea tensiunii arteriale crescute provoacă dureri în partea din spate a capului și gâtului, pe care le ignorăm adesea din cauza suprapunerii muncii.

Simptomele hipertensiunii arteriale sunt furie, stres, amețeli frecvente, oboseală timpurie, dificultăți în urcatul scărilor sau mersul pe jos, sângerări nazale sau respirație, tulburări de somn nocturne, absorbția bruscă a bătăilor inimii etc. În cazul bolilor de inimă, durerea toracică este adesea dureroasă. Dar persoanele în vârstă, femeile și mulți oameni care se plâng de diabet au adesea dureri ușoare sau nici o durere.

Uneori pacientul începe să se plângă de durere în piept și umărul stâng. Aceste dureri coboară treptat spre mâini. Simptomele bolilor cardiace sunt probleme de respirație, transpirații reci, greață, senzație de arsură în piept, dureri abdominale, dureri de cap și amețeli, oboseală excesivă sau leșin brusc. Aceste simptome nu apar decât dacă exersați neglijență. Simptomele pot fi cauzate de orice altă boală, dar aflarea înainte de a ajunge la un nivel critic de hipertensiune arterială sau boli de inimă vă poate salva pe dvs. sau viața cea mai apropiată.

Lasă un răspuns